dissabte, 15 de novembre del 2014

Què en sabem?

- Coneixements previs sobre tortugues i preguntes que ens formulem

Abans de començar, em volgut fer una petita posada en comú per veure si alguna de nosaltres havia tingut tortugues anteriorment per poder conèixer quines són les necessitats d'aquests petits éssers.

Sabem que necessitem un petit aquari perquè visquin, però, necessiten un espai on no estiguin cobertes d'aigua? Aquesta és una de les primeres preguntes que ens hem formulat, ja que no totes estàvem massa d'acord.

Necessiten sol? O poden estar dins de casa a l'ombra?

Referent al tema del menjar, sabem que se'ls hi dóna un tipus de pinso, però, és el mateix per totes? O varia segons l'edat d'una tortuga? I en el cas de les gambes, és recomanable donar-los? 

L'aigua pot ser de l'aixeta o s'ha de deixar reposar?

Què pot passar si ajuntem dues tortugues que no són de la mateixa espècie? Aquesta és una pregunta important que ens formulem, ja què la nostra intenció es juntar dues tortugues, una que ja tenim a casa i una altra que comprarem.

Veiem que són varies les preguntes que ens formulem abans de tindre aquests petits éssers, no obstant això, ens disposem a comprar la petita Tuga per poder juntar-les i finalment poder observar-les, resoldre'ns els dubtes i qüestionar-nos de nous.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada